معیارهای خاصی وجود دارد که کیفیت گوجه فرنگی مناسب رب گوجه زشک امروز یا سس را تعیین می کند، زیرا این معیار کیفیت و امکان استفاده از آن را در رابطه با رب تعیین می کند و در ادامه مهمترین ویژگی های مورد نیاز شرح داده شده است.
در گوجه فرنگی:
اول: رنگ گوجه فرنگی به دلیل تاثیری که روی رنگ عمومی رب دارد قرمز تیره است که یکی از مهم ترین ویژگی های کیفیت رب است.
در مرحله دوم گوجه ها دارای ترک یا سوراخ هایی برای نشان دادن درجه رسیده شدن هستند.
سوم، گوجه فرنگی دارای بافت نرم و صافی است زیرا سرشار از لیکوپن است که یک ماده ایده آل برای سس است.
گوجه فرنگی انواع مختلفی دارد مانند (Big Mama) و یکی از بزرگترین گونه های گوجه فرنگی محسوب می شود که طول آن به 5 اینچ و عرض آن به 3 اینچ می رسد.
(جرسی دویل) این گوجه فرنگی ها به گوجه های بزرگ معروف هستند و شبیه فلفل موزی هستند. این گوجه فرنگی بسیار آبدار است و طول آن به 12 تا 15 سانتی متر می رسد.
ارقام گوجه فرنگی نیز بسته به کاربرد متفاوت هستند، به عنوان مثال، گوجه فرنگی قرمز و گرد برای تهیه سالاد و ساندویچ سفت و سفت است، در حالی که گوجه فرنگی رسیده قرمز برای پخت و پز، آب میوه و سس بهتر است.
فواید گوجه فرنگی برای بدن:
گوجه فرنگی به دلیل داشتن ویتامین های فراوان یکی از مفیدترین سبزیجات برای بدن است که در زیر به بررسی برخی از فواید گوجه فرنگی برای بدن انسان می پردازیم.
گوجه فرنگی منبعی غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و آب است، زیرا حاوی 95 درصد مواد تشکیل دهنده خود است.
علاوه بر اینکه سرشار از فیبر است، بنابراین گوجه فرنگی یکی از مهم ترین مواد مغذی است که به حفظ وزن کمک می کند، زیرا باعث کاهش سرعت و ساخت آن می شود. ساده در نگهداری. وزن. بنابراین از هضم غذا و یبوست جلوگیری می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.