سس چیلی مهرام می تواند به رشد گلبول های قرمز کمک کند. این برای افرادی که از کم خونی و خستگی عمومی رنج می برند مفید است. فلفل قرمز دارای محتوای مس و آهن بالایی است و به افزایش تولید کمک می کند.
فلفل قرمز می تواند به جلوگیری از آلرژی کمک کند.
کپسایسین عنصر کلیدی سازنده گرما باز هم مهم است زیرا فواید ضد التهابی دارد. این خاصیت ضد التهابی می تواند به کاهش علائم ناشی از آلرژی کمک کند و در برخی موارد به جلوگیری از آلرژی کمک کند.
فلفل قرمز می تواند به کاهش خطر سرطان کمک کند.
آنتی اکسیدان ها و ضد التهاب ها به عنوان مبارزه کننده با سرطان مورد مطالعه قرار می گیرند. گوشت فلفل چیلی حاوی هر دوی اینها است و تصور میشود که این خواص برای از بین بردن سلولهای سرطانی مفید است.
تحقیقات انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان نشان داده است که کپسایسین می تواند رشد سلول های سرطانی پروستات را کاهش دهد و اثرات مشابهی در سرطان سینه، پانکراس و مثانه مشاهده می شود.
فلفل قرمز می تواند از بوی بد دهان جلوگیری کند. به دلیل خواص ضد باکتریایی فلفل قرمز، آنها می توانند به عنوان باکتری های موجود در دهان شما را از بین ببرند و مانند یک ضد عفونی کننده عمل کنند که منجر به تنفس تازه تر می شود.
همچنین برای کمک به حفظ سلامت پوشش برخی از قسمت های بدن مانند بینی مهم است. لازم است ویتامین A مورد نیاز خود را از رژیم غذایی خود دریافت کنید، بنابراین فلفل چیلی منبع عالی و افزودنی آسان برای هر وعده غذایی است.
فلفل قرمز می تواند از بوی بد دهان جلوگیری کند.فلفل قرمز می تواند به کاهش خطر سرطان کمک کند.
فلفل قرمز می تواند به شرایط خارش پوستی مانند پسوریازیس کمک کند زیرا کپسایسین به روشی مشابه با کشتن سلول های سرطانی عمل می کند.
این می تواند تعداد سلول های بیمار را که در حال تولید مثل هستند کاهش دهد و همچنین می تواند به برگشت ضایعات پوستی تولید شده کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.