بیش از 50 سال است که از فوم سقفی اصفهان برای عایق کاری ساختمان ها استفاده می شود.
امروزه اغلب برای عایق کاری مناطق بزرگ مانند دیوارهای فونداسیون استفاده می شود، اما می توان از آن در مقیاس کوچکتر نیز استفاده کرد، به عنوان مثال. برای عایق کاری محیط درها و پنجره ها.
در این مقاله با مزایای فوم پلی اورتان آشنا شوید که آن را به یکی از محبوب ترین راه حل های عایق برای پیمانکاران ساختمانی تبدیل کرده است.
اگر با عایق کاری ساختمان آشنا هستید، احتمالاً نام R-value را شنیده اید. R-value یک واحد اندازه گیری است که به توانایی یک نوع معین عایق برای جلوگیری از انتقال حرارت اشاره دارد.
محاسبه بر اساس ضخامت و هدایت حرارتی ماده مورد نظر است. هر چه مقدار R بالاتر باشد، عملکرد عایق بهتری خواهد داشت.
عایق فوم پلی اورتان نسبت به سایر انواع عایق دارای R-value بالاتری است.
به عنوان مثال، Adfoam pro 1875 (نوعی فوم عایق که به طور خاص برای درها و پنجره ها طراحی شده است) دارای مقدار R5 R5 در هر اینچ مربع است، در حالی که عایق پشم معدنی معمولاً بین 3.5 تا 4 است.
فوم پلی یورتان به عنوان یک مانع در برابر هوا و رطوبت عمل می کند.
استفاده از فوم پلی یورتان باعث می شود که پاکت های ساختمان بسیار هواگیرتر و ضد آب تر شوند، زیرا عایق بدون درز را فراهم می کند.
از آنجایی که فوم پلی یورتان هیچ شکافی بین عایق و زیرلایه باقی نمی گذارد، می تواند به عنوان یک مانع هوا و بخار عمل کند و در صورت استفاده به عنوان عایق بیرونی، جایگزین پوشش خانه شود.
استفاده از عایق فوم می تواند منجر به صرفه جویی قابل توجهی در هزینه شود – گرمایش و تهویه مطبوع ساختمان به انرژی کمتری نیاز دارد و شما نیازی به نصب پوشش خانه بین دیوارهای خشک و دیوارهای خارجی خود نخواهید داشت.
عایق فوم پلی یورتان در برابر رطوبت و قالب مقاوم است
پس از پخت، فوم پلی اورتان به یک پلاستیک بی اثر تبدیل می شود. آب یا رطوبت را جذب نمی کند و مانند برخی از انواع مواد عایق باعث ایجاد کپک و کپک نمی شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.