در مقایسه با دارونما، ایزوفلاون های سویا اغلب علائم را کاهش می دهند. گرگرفتگی 20.6 درصد و شدت تشنج 26.2 درصد کاهش یافت. اثرات با افزایش مقادیر ایزوفلاون (بیش از 18.8 میلی گرم ایزوفلاون در روز) بارزتر بود. انواع با جنستئین خالص نیز عملکرد بهتری داشتند.
سایر مطالعات با ایزوفلاون سویا از نظر علائم منفی بود.
سویا طلای سفید گنبد موجود در مواد غذایی دارای نوسان شدید ایزوفلاون است و معمولاً مقدار کمی ماده فعال (کمتر از 50 میلی گرم در روز) را فراهم می کند.
از سوی دیگر، ایزوفلاون های خالص شده حاوی سایر اجزای مفید سویا نیستند. بنابراین، در حالت ایده آل، باید غذاهای سویا را با ایزوفلاون های جدا شده ترکیب کرد.
از آنجایی که استروژن درمانی می تواند کلسیفیکاسیون استخوان و ایجاد پوکی استخوان را متوقف کند، ایزوفلاون های سویا نیز در این زمینه مورد مطالعه قرار گرفته اند.
ارزیابی چندین مطالعه تصویری ناهمگن را نشان داد. نتیجه گیری از داده ها این است که دوز بالای 90 میلی گرم در روز ایزوفلاون سویا ممکن است تنها برای حداقل 6 ماه اثر داشته باشد.
با این حال، یک مطالعه جدیدتر حتی با 200 میلی گرم ایزوفلاون در روز هیچ بهبودی نشان نداد؛ تراکم استخوان نیز در گروه سویا کاهش یافته بود. همچنین این امکان وجود دارد که نوع ایزوفلاون سویا برای تأثیر آن تعیین کننده باشد.
یک مطالعه ایتالیایی اثر قابل توجهی با ایزوفلاون ژنیستئین خالص شده به دست آورد. با این حال، مطالعات تطبیقی بیشتر باید نشان دهد که آیا این فرض به نتیجه رسیده است یا خیر.
مشخص نیست که درمان باید چه مدت طول بکشد و آیا زیرگروه ها ممکن است بیشتر از سایرین (مانند زنان با وزن بدن پایین یا تولید کنندگان equol) سود ببرند. اطلاعات کافی برای توصیه ایزوفلاون سویا در برابر پوکی استخوان وجود ندارد.
یائسگی متابولیسم لیپید را به شدت تغییر می دهد. در نتیجه، افزایش قابل توجهی در کلسترول خون (هیپرکلسترولمی) اغلب مشاهده می شود. این به نوبه خود باعث می شود که عروق توسط تغییرات آترواسکلروتیک و التهابی در معرض خطر قرار گیرند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.