چاهان میگوید که این موضوع نحوه ساختار برنامه را توسط مرکز تعالی قهوه اسپرسو کیلویی شکل داده است.
او می گوید: «به دلیل مناطق زمانی مختلف، هر کلاس مجازی دو بار در روز برگزار می شود. “گاهی اوقات شبیه به هم است، اما گاهی اوقات ما سعی می کنیم نکات مختلفی را بیان کنیم یا مهمانان مختلفی را شامل کنیم.
برای مثال، یک جلسه صبحگاهی در مورد پردازش شامل ساسا شستیچ بود، در حالی که جلسه بعد از ظهر ماریو فرناند را به نمایش گذاشت.
ما کارشناسان مختلفی داریم که به کلاسهای مجازی ما میپیوندند و این اجازه میدهد دیدگاههای متفاوتی از یک موضوع داشته باشیم. به علاوه، همه چیز ضبط و در یک پلت فرم آموزش الکترونیکی آپلود می شود، بنابراین هر دانش آموزی می تواند در صورت از دست دادن چیزی کلاس را تماشا کند.
چاهان می افزاید که حضور شرکت کنندگان از سراسر جهان به نمایش دیدگاه های فرهنگی مختلف در مورد قهوه کمک می کند.
او میگوید: «کلاسهای مجازی نشان میدهند که قهوه چقدر چند فرهنگی است. “شما افرادی از استرالیا، کانادا، دبی، عربستان سعودی، اندونزی، ایالات متحده، اروپا، آمریکای مرکزی و جنوبی دارید… این لیست ادامه دارد.”
تست دانه های قهوه
ارائه آموزش با کیفیت بالا
در اوایل سال جاری، مطالعهای توسط Educause Review نشان داد که 34 درصد از معلمان گفتند که در آموزش آنلاین قبل از همهگیری «اصلاً تجربه» نداشتند. با این حال، از اوایل سال 2020، مربیان یاد گرفتند که چگونه آموزش با کیفیت را در یک محیط مجازی ارائه دهند.
چاهان توضیح می دهد: «ما مطالب علمی و مبتنی بر واقعیت را آموزش می دهیم. با این حال، در عین حال، ما باید آن را به زبان صنعت قهوه ترجمه کنیم تا کارآمد و در دسترس شرکت کنندگان باشد.»
این توجه به جزئیات، زیربنای برنامه درسی آنلاین دوره است. یکی از شرکت کنندگان، برنیس، می گوید که “با اطلاعات علمی و توجه به جزئیات در هر نقطه از زنجیره ارزش در صنعت قهوه طراحی شده است”.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.