قبل از هجوم گلدان های پلاستیکی، عملاً تمام گلدان هایی که دیدیم، گلدان سفالی توپی (سفالی یا سفالی) بودند.
و این است که اگرچه پلاستیک بسته به شرایط بسیار مفید است، خاک رس دارای مزایای بسیار زیادی است که در انتخاب گلدان نباید از آنها غافل شویم.
مزایای گلدان های سفالی:
زیبایی شناسی: گلدان های سفالی آن خنثی بودن را دارند که باعث می شود هر گیاهی که در آن بکاریم در مرکز توجه قرار گیرد، بنابراین زیبایی منحصر به فرد و تکرار نشدنی آن را برجسته می کند.
تخلخل: تخلخل ارائه شده توسط گلدان های سفالی باعث می شود تقریباً همه گیاهان در آنها احساس راحتی کنند، زیرا اجازه عبور هوا و رطوبت را می دهد.
زهکشی: این نوع گلدان برای گیاهانی که نیاز به زهکشی خوب دارند مانند کاکتوس ها و ساکولنت ها ایده آل است.
حفاظت در دماهای شدید: گل به عنوان یک ماده برای محافظت از ریشه گیاهان در برابر یخبندان یا به ویژه روزهای گرم بسیار مناسب است.
دوام: گلدان های سفالی بسیار مقاوم هستند، بنابراین عمر مفید این نوع گلدان ها بسیار طولانی است.
تنوع: در بازار انواع گلدان های سفالی در هر اندازه و شکل موجود است.
وزن: گاهی اوقات ممکن است باعث ناراحتی شود، زیرا به دلیل اینکه گلدان های سنگینی هستند، جابجایی و حمل و نقل آنها دشوارتر است، اما وزن مشخصه ای است که در بیرون گذاشتن آنها به نفع آنها است، زیرا برای یک فرد بسیار دشوار است.
وزش باد آنها را دور می اندازد.
دکوراسیون سفارشی: گلدان های سفالی را می توان با دست رنگ کرد، بنابراین می توانید گلدان های خود را منحصر به فرد کنید
ارزان: آنها نسبتا ارزان هستند و به راحتی به دست می آیند
معایب گلدان سفالی
شکنندگی: یکی از نکات منفی این نوع گلدان ها راحت تر شکستن و در مناطق سردسیر به راحتی ترک می خورد.
وزن: همانطور که قبلاً گفتیم، این یک ویژگی است که بسته به نوع نگاه شما می تواند منفی یا مثبت باشد. آنچه مشهود است این است که به دلیل وزن آن (مخصوصاً اگر در مورد گلدان های بزرگ صحبت می کنیم) نوعی گلدان است که جابجایی آن دشوارتر است.
همانطور که می بینید، مزیت ها با قاطعیت برنده می شوند! حقیقت این است که در بسیاری از موارد، زمانی که شک دارید، انتخاب یک گلدان سفالی معمولاً تصمیم خوبی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.