اگر به دنبال سرعت بخشیدن به زمان پخت هستید، می توانید از یک قابلمه فوری برای تهیه این دستور استفاده کنید. توصیه می کنیم از این دستور به عنوان راهنمای زمان بندی استفاده کنید.
همچنین شایعه شده است که نمک زدن لوبیا قبل از پختن از نرم شدن آنها جلوگیری می کند. ما هرگز این موضوع را تجربه نکردهایم و خواندهایم که ممکن است بیشتر مربوط به کسانی باشد که در ارتفاع هستند.
چگونه لوبیا چیتی را مزه دار کنیم:
در حالی که چاشنی ها اختیاری هستند، ما متوجه می شویم که این چیزی است که به لوبیا کمک می کند تا به خودی خود یک غذای ارزشمند باشد. بنابراین ما با طعم های مورد علاقه خود رفتیم: طعم های الهام گرفته از مکزیک.
بسیاری از دستور العمل های سنتی لوبیا چیتی مکزیکی برای تهیه به بیکن یا هاک ژامبون نیاز دارند، اما برای اینکه گیاه خود را حفظ کنیم، به آب سبزیجات، سیر، پیاز و گوجه فرنگی خرد شده با فلفل سبز، پودر چیلی، زیره سبز، و فلفل چیپوتل در سس ادوبو تکیه کردیم.
لوبیا پخت دسته ای:
نکته جالب این است که در این دستور غذا حدود 5 فنجان لوبیا چیتی پخته شده به دست می آید که می توانید در طول هفته برای وعده های غذایی فوق العاده آسان و سریع از آن لذت ببرید. یا می توانید باقی مانده غذاها را در کیسه ها یا شیشه های فریزر نگهداری کنید تا در وعده های غذایی بعدی صرفه جویی کنید. قیمت لوبیا چیتی را می توانید از طریق این سایت استعلام بگیرید.
- منابع:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.