بعد از تحقیقات درمورد آینه کنسول چوبی ویژگی های جمعیت شناختی مهمی را شناسایی کرده است که ممکن است رفتارهای فعال فیزیکی را تشویق یا بازدارند.
در رابطه با جنسیت، پوبالان و همکاران دریافتند که مردان به طور کلی تمایل بیشتری به ورزش دارند و ایو مشاهده کردند که تعداد مردان بیشتری نسبت به زنان از پلهها میروند. علاوه بر این، افراد با وزن طبیعی بیشتر از افراد دارای اضافه وزن از پلهها بالا میرفتند.
اثر وزن بدن که در چنین مطالعات مشاهدهای استفاده از پله مشاهده میشود، ممکن است با تئوری «اقتصاد عمل» پروفیت توضیح داده شود، که فرض میکند چگونه افراد به صورت بصری فاصلهها و شیبها را بسته به منابع فیزیکی خود، با هدف عمل در یک روشی با صرفه جویی در مصرف انرژی (مصرف انرژی بیش از مصرف انرژی نباشد).
به عنوان مثال، Sugovic و همکاران. دریافتند که کسانی که وزن بدنشان بیشتر است، فواصل را دورتر می دانند.
سایر تحقیقات به ظاهر متناقض در مورد ادراک خود از اندازه بدن در میان نوجوانان نشان می دهد که آنهایی که و/یا کسانی که خود را چاق تر می دانند می توانند رفتارهای مدیریت وزن بیشتری داشته باشند اما ممکن است این کار را با استفاده از رویکردهای افراطی یا ناسالم انجام دهند.
بنابراین، ممکن است افراد لاغرتر تمایل بیشتری به کاهش وزن داشته باشند، بنابراین آنها به رژیم غذایی و رفتارهای ورزشی مکرر یا افراطی می پردازند. برای بررسی بیشتر این موضوع، مطالعه حاضر رفتارهای سالم (مانند ورزش بیشتر، خوردن میوه و سبزیجات بیشتر)
و ناسالم (مانند روزه گرفتن، مصرف ملین ها) را که معمولاً با کنترل وزن مرتبط است، و چگونگی هر یک از این نوع رفتارها ارزیابی می کند. مربوط به استفاده دانشجویان از پله است.
علاوه بر این، از آنجایی که یافتههای تا حدودی متناقض در مورد رابطه بین درک فرد از اندازه بدن و رفتارهای PA آنها را منطقی میسازد که فرض کنیم دیدن اندازه بدن منعکسشده لاغرتر از حد معمول یا گستردهتر از حد معمول، بر تصمیم فرد برای گرفتن تأثیر میگذارد.
هدف از مطالعه حاضر کشف این موضوع است که چگونه یک آینه نازک کننده بدن بر استفاده از پله در مقایسه با آینه گشاد کننده بدنه تاثیر می گذارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.