میوه تازه را با مقداری آب فشار دهید، کنسانتره میوه جات آن را جدا کرده، خنک کنید، پاستوریزه کنید و سپس به عنوان آخرین مرحله آن را بطری کنید. این روش بسیار محبوب است و مدیریت آن آسان است زیرا سریع و راحت است.
نکته منفی کنسانتره میوه بسته بندی خالص این است که محتوای میوه به دلیل رقیق شدن با آب کاهش می یابد. فرآیند پرس نیز طعم اصلی و برخی از مواد مغذی میوه را از دست می دهد.
آب میوه به روشهای مختلفی غلیظ می شود و میتوان آن را منجمد کرد یا از حرارت برای تبخیر استفاده کرد و سپس محصول را مانند بافت شربتی تغلیظ میکند تا حمل و نقل آسان و نگهداری طولانی مدت انجام شود.
هنگام فرآوری به مقداری آب برگشته و موادی برای ایجاد طعم، شیرینی مصنوعی و برخی عناصر مانند آنتی اکسیدان ها و تثبیت کننده ها به آن اضافه می کنند.
فرآیند تغلیظ و بازسازی آب که در مراحل مختلف فرآوری شده است، باعث از بین رفتن طعم طبیعی و مواد مغذی محصول می شود. می توان گفت کنسانتره میوه ایرانی مخلوط کمترین ارزش غذایی را دارد اما امروزه در بازار محبوب ترین است.
توجه داشته باشید که این نوشیدنی ساده است که با آب غلیظ اشتباه گرفته می شود زیرا آنها نام یکسانی دارند. اما درک این نکته ضروری است که آب میوه خالص غلیظ شده و دست نخورده نگه داشته می شود. کنسانتره کیوی یک محصول غلیظ است که برای تکمیل آماده می شود. و نحوه تغلیظ این دو محصول نیز کاملاً متفاوت است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.